Gran Turismo 7 Güncellemesi 1.41 Ödeme İstismarından Dolayı Kesinti Süresi Sırasında Kayboluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Gran Turismo 7 Güncellemesi 1.41 Ödeme İstismarından Dolayı Kesinti Süresi Sırasında Kayboluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Uygulama Hatası / İlerleme Engelleyici
– Belirli Yarış Etkinliklerinde uygulama, Ödüller ve Derecelendirme ekranında çökerek daha fazla ilerlemeyi engeller )
・Thrustmaster® T-GT / T-GT II
・Logitech® G G923
・Logitech® G PRO Yarış Direksiyonu

Sorunu çözmeye çalışırken herhangi bir sorunla karşılaşmamak için lütfen değeri 125 veya daha düşük bir değere ayarlayın

Yama sonrasında nasıl değiştirilebileceğine dair spekülatif bir yorum:

Yama sonrası ödeme spekülasyonları
ileu/SgtFatCat içindebağışçılık

Hızlı yarış pp hatası büyük olasılıkla düzeltileceğinden, güncellemeden sonra ne kadar ödeme alacağımızı hesaplamaya çalıştım 410 Yama Notları:

Polyphony Digital henüz resmi yama notlarını yayınlamadı, ancak topluluk bunun ödemelerle ilgili bir istismarı engellemek olduğunu varsayıyor

Ayrıca sunucular çevrimdışıyken oyundaki ilerleme kaydedilemez

Gran Turismo 7 21 Kasım Down Programı:

Gün ve Saat]

Başlangıç: 21

Resmi GT7 yama notları çıktıktan sonra makaleyi güncelleyeceğiz Tüm oda üyelerinin odaya çıkıp tekrar girmeleri yarışın başlamasına olanak sağlayacaktır
– Lobide, aynı odadaki oyuncuların üye listesinde veya yarış sırasında görünmediği durumlar olmuştur Bu durumda ev sahibi yarışa başladığında uygulama hatası oluşacaktır


Polyphony Digital, Gran Turismo 7 güncellemesi 1

Çok Oyunculu
– Lobide ekranda “Hazırlanıyor” yazısının görüntülendiği ancak Sunucunun yarışı başlatamadığı durumlar olmuştur

Gran Turismo 7 Bilinen Sorunlar (14 Kasım itibarıyla):

Tasarım Editörü
– Özel kanat takılı bazı araçlarda, aracın tamamı boyanırken kanadın uç plakaları doğru şekilde boyanmayabilir

Geliştirici ekibinin üzerinde çalıştığı bilinen sorunlar da aşağıda mevcuttur

Spor
– Sürücü Derecelendirmesinin (DR) yarıştan sonra düştüğü, hatta düşmediği durumlar da olduğu durumlar olmuştur

Kaynak: Gran-Turismo



oyun-6


– Lobide, bir yarışı tamamlamanın kullanıcıların daha fazla ilerlemesine izin vermediği durumlar olmuştur 41’i (PS5 sürüm 1 Oyunun mevcut durumunu kaydetmek için sunucu bakımı bittikten sonra konsolun çevrimiçi olarak yeniden bağlanması gerekir 2023 01:00 EST / 06:00 UTC / 15:00 JST / 17:00 AEDT

Bitiş: 21

500~599pp: ~310600 400~499pp: ~413200 300~399pp: ~588700 200~299pp: ~830800 100~199pp: ~1031700

Manuel taşlama için 300~399pp civarında ayarını bozacak başka bir hızlı araç bulmam lazım, ama yamadan sonra imkansız görünüyor

Benim için… Le mans’a geri dönme zamanı 30 dakika/spa 1 saat hahaha

Bunun dışında GT7’nin kapalı kalma süresine ilişkin programı da aşağıda bulabilirsiniz

Gran Turismo 7 Güncelleme 1 11 )

Bu süre zarfında yalnızca “Dünya Devreleri” içindeki “Arcade Yarışı” oynanabilecek, ancak “Spor” modu da dahil olmak üzere çeşitli çevrimiçi özelliklere erişilemeyecek 2023 03:00 EST / 08:00 UTC / 17:00 JST / 19:00 AEDT

(Yukarıdaki saatlerin değişebileceğini lütfen unutmayın 41 Yama Notları | Gran Turismo 7 Güncelleme 1 11

Dünya Devreleri
– Hızlı Yarışlarda ve Özel Yarışlarda, seçilen rakip arabaları ve bonus ödüllerini belirleyen Performans Puanları (PP), herhangi bir ayarlama öncesinde PP değerine göre yanlış hesaplanıyor

Denetleyici
– ‘Seçenekler’ menüsü altındaki ‘Titreşim Gücü’ değeri 130 veya daha yükseğe ayarlandığında, titreşimler aşağıdaki denetleyicilerle doğru şekilde üretilmez:
・DualSense™ Kablosuz Kumanda (yalnızca PS5® sürümü Oyun güncellemesi sunucunun kapalı olduğu süre boyunca yayınlandı ve aşağıdaki yama notlarından yenilikleri okuyabilirsiniz 410) yayınladı ve bu, herhangi bir yeni içerik getirmeyen habersiz bir yamadır